NeoCounter

subota, 8. prosinca 2007.

Kritičar

Noćas dok sam surfa naletija sam na blog kritičara koji se osvrnija u svom jednom postu na današnju zabavu mladih u našem kraju di dominira cajka koja nam je stigla od naših istočnih susjeda protiv kojih se moja generacija i oni malo stariji početkom devedestih borili s puškom u ruci.Glupo je bilo šta mudrovat o ukusima u muzici jer se o njima ne raspravlja ali bi isto tako tija dodat da je grubo vidit dicu čiji su se očevi borili za ovu zemlju kako pivaju Cecine hitove u kojima dominiraju napjevi poput ovog "vani je poledica a ja sam izišla bez gaćica" dok je Cecin muž Arkan činio razne zločine po Hrvatskoj i Bosni.
Sad ću se nadovezat na ovi cirkus od izbora di više ne znaš ko s kim,zašto i kako i di to sve više ide.Seljaci ucjenjuju Sanadera dok Zoki slaže neku vladu u sjeni a Đapić bi čas da ostavku zbog loših izbornih rezultata a onda mu se baš i ne da jer mu je navodno stalo do stranke,Oli Rehn ih zeza zbog Zerpa dok Mesić traži kompromis a sve u svemu ako to promatraš sa strane ništa ti više nije jasno ko tu koga zavlači.

1 komentar:

Anonimno kaže...

Slažem se ovo u vezi cajki. To kod nas nebi tribalo puštat. Ali mislim isto tako da je današnjoj dici sve skupusano u glavi, npr. imaju mobitel sa screensaverom NDH ikonografije a kad mu zazvoni poziv svira ceca. Glupo i konfuzno.